KARRIER
A DURACELLNÉL

MIÉRT A DURACELL?

A piaci részesedés tekintetében a Duracell a világ első számú lakossági elemmárkája és a nagy teljesítményű alkálielemek vezető gyártója.

Why Duracell?

Másodpercenként átlagosan 63 Duracell terméket adnak el.

Why Duracell?

Világszerte elismerten az első számú elemmárka. A Duracell Nyuszi és a „réztető" a Duracell elemeket szimbolizálja.

Why Duracell?

A Duracell az első számú elemmárka. A műszaki cikkek legnagyobb gyártói világszerte a Duracellt ajánlják.

Duracell Duracell

DURACELL

A Duracell ereje

A Duracell – a Berkshire Hathaway csoport állandó tagjaként – egy dinamikus, multikulturális vállalat, olyan értékekkel, mint a tisztesség, a felelősségtudat és a dolgozók „képes vagyok rá” hozzáállása. Ez a szemlélet visz sikerre minket és segít elérni célunkat: hogy minden kétséget kizáróan mi legyünk a világ első számú lakossági elemgyártója.

Dolgozóink ereje (Duracell-bajnokok)

Munkatársaink fontosnak tartják, hogy a vásárlók számára továbbra is mi legyünk az első számú választás, amikor a számukra legfontosabb eszközök működtetéséről van szó, valamint azt is, hogy hosszú távú értéket nyújtsunk partnereinknek és sikerhez segítsük őket.

A folyamatos újítások elemi ereje

A Duracell újításokban gazdag története bővelkedik a versenytársakénál kompaktabb, erősebb, hatékonyabb és hosszabb élettartamú elemek kifejlesztésében.

The New Duracell

BERKSHIRE HATHAWAY

A legelismertebb vezető

A Berkshire Hathaway 182 milliárdos tőkéjű multinacionális vállalat, a központja az Egyesült Államok-beli a Nebraska állam Omaha városában van és leginkább a cég elnökéről, Warren Buffettről ismert. A Fortune magazin a Berkshire Hathaway-t a világ 4. legnagyobb és a 3. legelismertebb vállalataként tartja számon.

Hosszú távú elképzelés

A Berkshire hosszú távra tervez s az üzletbe és az emberekbe egyaránt invesztál. Ez különbözteti meg vállalatait az adott iparág többi cégétől és így sikerült elérnie azt, hogy mára a vállalatcsoport tagjai és márkái kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a saját területükön belül. Ennek az előkelő vállalati klubnak a Duracell a legújabb tagja.

Berkshire Hathaway