GYAKORI KÉRDÉSEK

Kérdése van? Válasszon kategóriát, és megkapja a választ a leggyakoribb kérdésekre.

Duracell

VÁLLALAT

Show / hide

MI A VÁLASZUK A NEMRÉGIBEN HARMADIK FÉL ÁLTAL VÉGREHAJTOTT, MÁS MÁRKÁKKAL VALÓ ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTELÉSRE?

A Duracell világszerte a vásárlók által legmegbízhatóbbnak tartott márka. Egy elem teljesítményének megállapítása nem egydimenziós mérés. A teljesítmény számtalan paraméterből tevődik össze: ilyen a lemerülés oka, a feszültség, az energiasűrűség, a lemerülést befolyásoló terhelés és hőmérséklet, illetve a tárolási élettartam. A technikai adattár műszaki adatai részletes információt nyújtanak minden kapható elemtípusról. Fejlesztéseinkre vonatkozóan a laboratóriumi körülmények között (az IEC módszerei szerint), illetve a valós használatról készített tanulmányokat használjuk fel, hogy újításainkkal a vásárlók folyamatosan elégedettek legyenek.

Show / hide

HOL VÁSÁROLHATOK DURACELL TERMÉKET?

Itt, a Duracell.hu honlapon. Minden egyes termékoldalon megtalálja azokat az online boltokat, amelyek forgalmazzák a terméket, feltüntetve, hogy van-e raktáronvagy sem. Számos termékünk kapható olyan általános boltokban is, mint a drogériák, piacok, áruházak, raktáráruházak és irodaszerboltok, illetve nagykereskedések is árulják őket.

Show / hide

VANNAK PROMÓCIÓIK, SPECIÁLIS AJÁNLATAIK, KIÁRUSÍTÁSAIK?

Minden érvényes akciónk megtalálható ezen a honlapon, az akciók oldalán. Látogasson vissza rendszeresen oldalunkra, hogy megismerje új ajánlatainkat.

Duracell Duracell

Kapcsolat

Nem találta meg itt a választ? Írjon nekünk, és 48 órán belül válaszolunk.

Kapcsolat